TENTANG TANSO

  • 01

    Pemasaran

    80% Produksi Skru Donya ing China , 80% Screw China Saka Zhoushan
  • 02

    Layanan

    Apa Perusahaan Sampeyan Luwih Utawa Cilik, Sampeyan Bisa Kepiye Tanso Kanggo Menehi Omah Sing Kualitas Inggil, Utawa Layanan On-Situs Loro Cepet Lan Ekonomi.
  • 03

    Dhukungan Teknologi

    Metallurgy Powder MIM
    Pandhuan Kanggo Powder Metallurgy ...
    Parameter Dasar Screws    
    Parameter Mbutuh Attentions Nalika Milih Menja
    Klasifikasi Lan Aplikasi Screws
    Cara Pilih Screws sing Sampeyan Pengin ...
  • 04

    Pelanggan Saiki

    Kelompok Haitian
    Kelompok Chen Hsong
    Fu Chun Shin Mesin Pabrik Co, Ltd

PRODUK

BALITA

  • Timbangan Screw lan Solusi Slip Skru

    Ora gampang ngrancang ngawut-awut kanthi fungsi sing cocog karo spesifikasi ing ndhuwur. Ing perencanaan ngawut-awut, faktor-faktor ing ngisor iki kudu dianggep 1. Ciri-ciri materi lan pirang-pirang bentuk, dimensi lan suhu nalika tambahan. Sipat fisik saka ...

  • Informasi Umum Screw

    Saiki, bahan ngawut-awut sing asring digunakake ing China yaiku 45 baja, 40Cr, baja ammoniated, 38CrMoAl, aloi suhu dhuwur, lan liya-liyane. resistensi entheng. Perawatan panas: Dhewe lan ...

  • Pambuka Struktur lan Gunakake Screw Anyar

    1 、 Struktur lan aplikasi sekrup kapisah Struktur kapisah ditondoi kanthi nambah sepasang iga ing bagean lebur, mbagi alur skru utama dadi rong bagean, mbentuk pemisahan fase solid-Cairan sajrone proses plastikisasi skru, kabeh padhet m ...

INQUIRY

  • hezuo (1)
  • hezuo (2)
  • hezuo (3)
  • hezuo (4)
  • hezuo (5)