• head_banner_01

Produk TANSO

Prakawis Kita - Zhoushan Tanso Plastics Machinery Co, Ltd

Sapa ta
ZhouShan Tanso Plastik Mesin Co, Ltd minangka pabrikan profesional alat aplikasi industri sing diadegake taun 1990.
Kita nyedhiyakake cetakan, ekstrusi lan karet kanthi produk kualitas kayata ngawut-awut, tong lan cetakan. Kita janji bakal terus-terusan ngetrapake wektu lan profesionalisme kanggo ngembangake produk metu saéngga nggawe nilai sing luwih gedhe kanggo para klien metu.

Tim Layanan
TANSO wis entuk penghargaan lan penghargaan saka kabeh klien kanggo layanan penjualan sawise kita adol. Ing TANSO, kita ora mung fokus ing kualitas produk nanging uga panggunaan sing tepat. Tim perawatan pelanggan ing omah ndherek nganti suwe karo sampeyan kanggo njamin mesin sing dimanfaatake kanthi bener kanggo ngoptimalake regane produk lan luwih dawa umur. Yen ana masalah teknis, kanthi tepat, tim kita bakal ngajar sampeyan supaya nyedhiyakake masalah njupuk profesional.
1. Konsert teknis, miturut produk sing beda-beda, kita nemokake sampeyan solusi sing paling cocog
2. nyedhiyakake input profesional kanggo pilihan alat
3. alangan motret lan masalah inti target kanggo njamin kasil kualitas ndhuwur

ISO9002
Tanso duwe fasilitas manufaktur sing paling maju lan peralatan pangolahan kanggo ngrampungake syarat teknis saben produk. Fasilitas kita disertifikasi dening ISO9002

KLIEN KURSUS KAMI
CLIENTS