• head_banner_01

Produk TANSO

Pabrik Bimetallic Barrel 2 lan pabrik | Tanso

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Laras bimetallic yaiku wesi sing tahan, tahan karat, wesi sing asor dhuwur ing tembok jero laras kanthi lapisan 2-3mm. Urip layanan sing efektif banget dibandhingake tong tong nitrida biasa. , Jinis plastik khusus PPO, lsp, keunggulan bimetal utamane jelas. Kita bisa nggunakake cara lan wesi beda kanggo ngawut-awut kanthi macem-macem fungsi.

Karakteristik Fisik Bimetallic
Karakteristik Aluan Pengerasan (Hrc) Bahan dhasar
Nyegah Abrasion Fe + Ni + Cr + B 58-64 45 / 40Cr
Anti- Korosi Ni + Cr + Co + B 50-58 45 / 40Cr
Nyuda Abrasasi lan Anti-karat Ni + Cr + Co + Fe + B 56-64 45 / 40Cr
Abras High - Resistansi lan Anti Korosi Ni + Cr + Wc + Co + B 58-67 45 / 40Cr

Data teknologi teknologi skru bimetallic

Scalew Materal Kekuwatan Tenssile (Kgf / mm2) Koefisien elastis (Kgf / mm) Ekstensi (%) Watesan Penasaran (Kgf / mm) Gangguan Hv
38CrMoALA (SACM645) 90 19000 14 30.2 950 ~ 1020
Kuburan mateng Kekuwatan Tenssile (Kgf / mm2) Koefisien elastis (Kgf / mm) Ekstensi (%) Watesan Penasaran (Kgf / mm) Gangguan Hv
Campuran aloi 90 19000 2,5 - 58 ~ 65

Target Teknis
Ambane kasus nitrasi:0.5-0.8mm
Atose nitrasi:950-1 020HV
Fragilitas nitrasi:Kurang saka kelas1
Atos ing permukaan:Ra0.4un
Wesi gabung kaping pindho:HRC55- -62
Ambane saka wesi kaping pindho:》 2mm

xj1

Tengen kanggo plastik:plastik plastik kayataABS, PP, PE, PA66, LCP, PA + GF, PET + GF, PBT + GF, PC + GF.
Kapasitas Processing:diameteripun sekrup saka 15mm nganti 350mm, maksimal 8000mm.
Kekuwatan permukaan:0,4
Kekirangan meneng:0,01 5mm / M


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk