• head_banner_01

Produk TANSO

  • Bimetallic Barrel 2

    Bimetallic Laras 2

    Laras bimetallic yaiku wesi sing tahan, tahan karat, wesi sing asor dhuwur ing tembok jero laras kanthi lapisan 2-3mm. Urip layanan sing efektif banget dibandhingake tong tong nitrida biasa. , Jinis plastik khusus PPO, lsp, keunggulan bimetal utamane jelas. Kita bisa nggunakake cara lan wesi beda kanggo ngawut-awut kanthi macem-macem fungsi. Karakteristik Fisik Lingkungan Campuran Alim Bimetallik (Hrc) ...
  • Bimetallic Barrel 1

    Laras Bimetallic 1

    Laras bimetallic yaiku wesi sing tahan, tahan karat, wesi sing asor dhuwur ing tembok jero laras kanthi lapisan 2-3mm. Urip layanan sing efektif banget dibandhingake tong tong nitrida biasa. , Jinis plastik khusus PPO, lsp, keunggulan bimetal utamane jelas. Kita bisa nggunakake cara lan wesi beda kanggo ngawut-awut kanthi macem-macem fungsi. Karakteristik Fisik Lingkungan Campuran Alim Bimetallik (Hrc) ...