• head_banner_01

Produk TANSO

Hubungi Kami - Zhoushan Tanso Plastics Machinery Co, Ltd

Zhoushan Tanso Plastics Machinery Co, Ltd

Alamat

Alamat Pabrik: No.35 ZHENXING Jalan Dinghai Kabupaten Zhoushan, Provinsi Zhejiang

Telpon

0086-13989365075

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita