• head_banner_01

Produk TORUI

  • Timbangan Screw lan Solusi Slip Skru

    Ora gampang ngrancang ngawut-awut kanthi fungsi sing cocog karo spesifikasi ing ndhuwur. Ing perencanaan ngawut-awut, faktor-faktor ing ngisor iki kudu dianggep 1. Ciri-ciri materi lan pirang-pirang bentuk, dimensi lan suhu nalika tambahan. Sipat fisik saka ...
    Waca liyane
  • Common Information Of Screw

    Informasi Umum Screw

    Saiki, bahan ngawut-awut sing asring digunakake ing China yaiku 45 baja, 40Cr, baja ammoniated, 38CrMoAl, aloi suhu dhuwur, lan liya-liyane. resistensi entheng. Perawatan panas: Dhewe lan ...
    Waca liyane
  • Pambuka Struktur lan Gunakake Screw Anyar

    1 、 Struktur lan aplikasi sekrup kapisah Struktur kapisah ditondoi kanthi nambah sepasang iga ing bagean lebur, mbagi alur skru utama dadi rong bagean, mbentuk pemisahan fase solid-Cairan sajrone proses plastikisasi skru, kabeh padhet m ...
    Waca liyane