• head_banner_01

Produk TANSO

Informasi Umum Pabrik Screw lan China | Tanso

Saiki, bahan skru umume sing digunakake ing China yaiku 45 baja, 40Cr, baja ammoniated, 38CrMoAl, alloy suhu dhuwur, lsp.

Baja 1) Ora murah lan nduweni fungsi pangolahan sing apik, nanging resistensi nyandhang, tahan karat lan resistensi tuwa ora apik.
Perawatan panas: Gencang lan hb220-270, hrc45-48 frekuensi dhuwur.

2) Fungsi 40Cr luwih apik tinimbang 45 baja, nanging asring dilapisi karo lapisan kromium kanggo nambah kapabilitas korosi lan resistensi nyandhang. Nanging prelu lapisan lapisan kromium luwih dhuwur, lapisan platinge kurang tipis lan gampang disandhang, nglukis, gampang tiba, nanging sawise tiba, nyepetake karat, sing ora digunakake.
Perawatan panas: hb220-270 tempered, krom keras dilapisi HRC> 55

3) baja Nitriding lan 38CrMoAl duwe fungsi lengkap lan digunakake kanthi wiyar. Umume, lapisan nitriding yaiku 0.4-0.6mm. Nanging data kaya iki bisa nolak karat hidrogen klorida kanthi murah lan rega regane.

4) data superalloy luwih unggul tinimbang data liyane. Data kasebut ora kudu dilapisi. Umume digunakake ing mesin cetakan injeksi gratis tanpa halogen. Data kasebut nduweni fungsi anti-oksidasi, anti-karat lan anti-tuwa, lan perawatan panas hra55`60.

Skru injeksi dilakokno ing suhu dhuwur, tekanan tinggi, tork mekanik sing dhuwur lan lingkungan gesekan dhuwur kanggo wektu sing suwe. Sawetara unsur pisanan dibutuhake karo kahanan proses, lan kerugian amarga gesekan ora bisa dielingi. Umume, ngawut-awut wis disiram kanthi permukaan kanggo nambah kekerasan permukaan, yaiku kanggo nambah resistensi nyandhang. Nanging, yen sababe nyandhang ora diabaikan, yen panganggone ora suda sabisa, urip operasi sekrup bakal saya suda.

Ing ngisor iki nerangake sebab-sebab nyandhang rok lan cara nyandhang
1. Saben plastik duwe skala suhu pangolahan aspirasi kanthi ukuran aspiring. Suhu pangolahan laras kudu dikendhaleni supaya cedhak karo skala suhu iki. Plastik granular mlebu laras feed saka hopper, lan bakal tekan bagean feed, sing bakal ngasilake gesekan garing. Nalika plastik iki kurang panas lan lebur ora rata, gampang mbentuk tembok jero tong lan swiwi nganggo njaba. Kajaba iku, ing bagean sing ngencengi lan bagean homogenizing, yen kahanan lebur saka plastik disepelekake, uga bakal nyandhang tambah akeh.

2. Kacepetan kudu dibenerake kanthi bener. Amarga sawetara plastik ditambah karo agen peneguhan, kayata fiberglass, mineral utawa pangisi liyane. Geseran bahan kasebut ing bahan mentah logam asring luwih gedhe tinimbang plastik molten. Ing suntikan plastik iki, yen kacepetan digunakake, perbaikan tenaga nyukur ing plastik uga bakal nguatake serat sing luwih caket. Serat sing cengkorot duwe ujung landhep lan nyandhang tambahan sing Kuat. Nalika mineral anorganik ngleyang kanthi cepet ing permukaan logam, efek scraping ora sithik. Mula, kacepetan ora kena diatur kanthi dhuwur banget.


Wektu kirim: Jun-03-2020