• head_banner_01

Produk TANSO

China Parallel Twin Screw lan pabrik Barrel lan pemasok | Tanso

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Φ50 / Φ50 Φ65 / Φ65 Φ80 / Φ80 Φ90 / Φ90 Φ105 / Φ105
Φ125 / Φ125 Φ130 / Φ130 Φ150 / Φ150 Φ180 / Φ180 200 / Φ200

Pambuka ringkes:

Spesifikasi:

Teras Teras Nitrolly. Nitrided kanggo 0,5 mm, HV-950 (Proses Nitrex).

Overlay-Plasma Bi-metal nransfer Arc Welding-1,7 mm (Aloi nikel dhuwur)

Aplikasi:

● pipo, profil PVC, produk busa plat extrusion.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita