• head_banner_01

Produk TANSO

  • Parallel Twin Screw and Barrel

    Paralel Screw Screw lan Barrel

    Φ50 / Φ50 Φ65 / Φ65 Φ80 / Φ80 Φ90 / Φ90 Φ105 / Φ105 Φ125 / Φ125 Φ130 / Φ130 Φ150 / Φ150 Φ180 / Φ180 200 / Φ200 Introduksi ringkes: Spesifikasi: Nitrolly-Core Diperolehi. Nitrided kanggo 0,5 mm, HV-950 (Proses Nitrex). Overlay-Plasma Bi-metal nransfer Ketebalan Arc-1,7 mm (Aloi nikel dhuwur) Aplikasi: ● Pipa, profil PVC, produk busa pemprosesan piring.
  • Parallel Twin Screw and Barrel 2

    Paralel Screw Screy lan Barrel 2

    Φ50 / Φ50 Φ65 / Φ65 Φ80 / Φ80 Φ90 / Φ90 Φ105 / Φ105 Φ125 / Φ125 Φ130 / Φ130 Φ150 / Φ150 Φ180 / Φ180 200 / Φ200 Introduksi ringkes: Spesifikasi: Nitrolly-Core Diperolehi. Nitrided kanggo 0,5 mm, HV-950 (Proses Nitrex). Overlay-Plasma Bi-metal nransfer Ketebalan Arc-1,7 mm (Aloi nikel dhuwur) Aplikasi: ● Pipa, profil PVC, produk busa pemprosesan piring.
  • Bimetallic Barrel 2

    Bimetallic Laras 2

    Laras bimetallic yaiku wesi sing tahan, tahan karat, wesi sing asor dhuwur ing tembok jero laras kanthi lapisan 2-3mm. Urip layanan sing efektif banget dibandhingake tong tong nitrida biasa. , Jinis plastik khusus PPO, lsp, keunggulan bimetal utamane jelas. Kita bisa nggunakake cara lan wesi beda kanggo ngawut-awut kanthi macem-macem fungsi. Karakteristik Fisik Lingkungan Campuran Alim Bimetallik (Hrc) ...
  • Bimetallic Barrel 1

    Laras Bimetallic 1

    Laras bimetallic yaiku wesi sing tahan, tahan karat, wesi sing asor dhuwur ing tembok jero laras kanthi lapisan 2-3mm. Urip layanan sing efektif banget dibandhingake tong tong nitrida biasa. , Jinis plastik khusus PPO, lsp, keunggulan bimetal utamane jelas. Kita bisa nggunakake cara lan wesi beda kanggo ngawut-awut kanthi macem-macem fungsi. Karakteristik Fisik Lingkungan Campuran Alim Bimetallik (Hrc) ...
  • Accessories Of Screw And Barrel 

    Aksesoris Screw Lan Barrel 

    Pambuka ringkes: kita uga nawakake aksesoris skru lan tong kaya: ujung Screw Kepala, Tengah lan Nozzle macem-macem bahan khusus kanthi fungsi khusus
  • Rubber Extruder Screw
  • Conical Twin Screw And Detachable Conical Barrels 1

    Konjol Skru Kembar Konical lan Laras Konstabel sing Bisa 1

    specification (d / D) dawa (mm) (kg / h) kemampuan kacepetan Φ35 / Φ77 810 40-70 5 ~ 50 arah sing beda menyang njaba Φ45 / Φ90 990 50-80 5 ~ 45 Φ50 / Φ105 1070 100 -150 4 ~ 45 Φ51 / Φ105 1220 100-150 4 ~ 45 Φ55 / Φ110 1220 120-180 4 ~ 40 Φ60 / Φ125 1320 150-200 4 ~ 40 Φ60 / Φ120 1440 200-250 4 ~ 40 Φ65 / Φ132 1440 200 -250 4 ~ 40 Φ70 / Φ140 1460 220-300 4 ~ 40 Φ75 / Φ150 1480 250-320 4 ~ 35 Φ80 / Φ143 1800 300-360 4 ~ 35 Φ80 / Φ156 1660 300-360 4 ~ 35 Φ92 / Φ188 2000 400 -500 3 ~ 35 Pambuka ringkes ...
  • Conical Twin Screw And Detachable Conical Barrels 2

    Konjol Skru Kembar Konical lan Laras Konical sing bisa dibuwang 2

    specification (d / D) dawa (mm) (kg / h) kemampuan kacepetan Φ35 / Φ77 810 40-70 5 ~ 50 arah sing beda menyang njaba Φ45 / Φ90 990 50-80 5 ~ 45 Φ50 / Φ105 1070 100 -150 4 ~ 45 Φ51 / Φ105 1220 100-150 4 ~ 45 Φ55 / Φ110 1220 120-180 4 ~ 40 Φ60 / Φ125 1320 150-200 4 ~ 40 Φ60 / Φ120 1440 200-250 4 ~ 40 Φ65 / Φ132 1440 200 -250 4 ~ 40 Φ70 / Φ140 1460 220-300 4 ~ 40 Φ75 / Φ150 1480 250-320 4 ~ 35 Φ80 / Φ143 1800 300-360 4 ~ 35 Φ80 / Φ156 1660 300-360 4 ~ 35 Φ92 / Φ188 2000 400 -500 3 ~ 35 Pambuka ringkes ...
  • Conical Twin Screw And Detachable Conical Barrels 3

    Konjol Skru Kembar Konical lan Laras Konical sing bisa dicopot 3

    specification (d / D) dawa (mm) (kg / h) kemampuan kacepetan Φ35 / Φ77 810 40-70 5 ~ 50 arah sing beda menyang njaba Φ45 / Φ90 990 50-80 5 ~ 45 Φ50 / Φ105 1070 100 -150 4 ~ 45 Φ51 / Φ105 1220 100-150 4 ~ 45 Φ55 / Φ110 1220 120-180 4 ~ 40 Φ60 / Φ125 1320 150-200 4 ~ 40 Φ60 / Φ120 1440 200-250 4 ~ 40 Φ65 / Φ132 1440 200 -250 4 ~ 40 Φ70 / Φ140 1460 220-300 4 ~ 40 Φ75 / Φ150 1480 250-320 4 ~ 35 Φ80 / Φ143 1800 300-360 4 ~ 35 Φ80 / Φ156 1660 300-360 4 ~ 35 Φ92 / Φ188 2000 400 -500 3 ~ 35 Pambuka ringkes ...