• head_banner_01

Produk TANSO

Pabrik lan Barrel tunggal China lan pemasok | Tanso

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Ngolah Kapasitas:

Capactiy saka sekrup lan laras Tungku kanggo Mesin Wesi Injeksi: 15G-20000G

Ngolah Kapasitas:

Sekrup lan tong siji kanggo mesin extrusion:

Diameteripun sekrup saka 15MM nganti 360MM

L / D = 15-45

Komposisi lan proses:

Processing Capacity


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita