• head_banner_01

Produk TANSO

  •  single Screw And Barrel

     siji Meneng lan Barrel

    Kapasitas Pangolahan: Capactiy saka sekrup lan laras kanggo Mesin Misi Injeksi: Kapasitas Ngolah 15G-20000G: Skru tunggal lan laras kanggo mesin penyemperitan: diameter kerah saka 15MM nganti 360MM L / D = 15-45 Komposisi lan proses: